2021-07-27 13:06:34• hírek • Bede Emőke

Látta ezt a férfit? A családja napok óta nem tud róla semmit

Eltűnt a Szatmárnémetiben élő Törseök István. Hollétéről családja július 16. óta nem tud semmit, így arra kérnek mindenkit, hogy aki látta vagy tud róla valamit, jelentkezzen mielőbb.

A képen látható férfi 2021. július 16-án, pénteken reggel 7 óra után néhány perccel indult el egy Magyarországra tartó autóbuszhoz, ám állítólag az országhatárt már nem lépte át és még itt, Szatmárnémetiben nyoma veszett. István nővére a rendőrségen már megtette a bejelentést, de új információ azóta sincs róla, ezért Piroska a Szatmár.ro segítségét kérte.


Mint írja, Törseök István (személyi igazolványában Ștefan-Andrei) szatmárnémeti születésű és jelenleg is itt él, 1969. január 3-án született. „180 cm körüli a magassága, derék, kissé pocakos, 110-120 kg közötti a testsúlya, rövid a haja és barna színű, szeme is barna és bajuszt visel. Eltűnésekor fehér-fekete, közepes nagyságú kockás rövid ujjú ingben volt felöltözve, fekete anyagból készült, sportos kinézetű nadrágot és egy világosbarna sportcipőt viselt, illetve volt nála egy fehér műanyag szatyor is. Jóindulatú, tisztelettudó, egyszerű ember. Ezt úgy értem, hogy nem vagánykodó, nem italozott és nem fogyasztott soha semmilyen pótszereket. Elmondhatatlanul fáj a lelkem, és nem tudom elfogadni, hogy ilyesmi egy ilyen kis városban, ahol minden lépésünk be van kamerázva, ennyi idő után ne kapjak információkat. Nagyon szépen kérem, ha bárki tudna bármilyen információval segíteni, jelezze” – írta a Szatmár.ro-nak Piroska.


Mindazok, akik tudnak valamit a férfi hollétéről, a piroska2013torseok@gmail.com e-mail címen vehetik fel a kapcsolatot István nővérével, de írhatnak a Szatmár.ro-nak is üzenetet a Facebookon keresztül, mi pedig továbbítjuk azt a megfelelő helyre. Ugyanakkor amennyiben új információkkal nem rendelkezik, már egy megosztás is sokat segíthet. Köszönjük!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: